OUshop > Knihy > Sport, zdraví a výživa
Česká kuchyně za dob nedostatku
Zíbrt Čeněk
268 Kč
Cena s DPH
Skladem
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Autor: | Zíbrt Čeněk |
---|---|
Nakladatel: | Dauphin |
Rok vydání: | 2021 |
Vydání: | 1 |
Počet stran: | 228 |
Formát: | 115x195 |
Vazba: | brožovaná |
ISBN: | 978-80-7645-217-6 |
EAN: | 9788076452176 |
Typ: | kniha |
přejít na celý popis