OUshop > Knihy > Populárně-naučná literatura
Zemědělství a potraviny
Holec, Poláková a kolektiv
578 Kč
Cena s DPH
Není skladem.
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
| Autor: | Holec, Poláková a kolektiv |
|---|---|
| Nakladatel: | Profi Press |
| Rok vydání: | 2019 |
| Vydání: | 1 |
| Počet stran: | 224 |
| Formát: | 215x300 |
| Vazba: | vázaná |
| ISBN: | 978-80-86726-98-4 |
| EAN: | 9788086726984 |
| Typ: | kniha |
přejít na celý popis














